Makers | Het verdriet van carnaval
649
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-649,bridge-core-2.8.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Makers

Frank van Osch | Film
Frank van Osch vertelt al ruim 30 jaar verhalen. Met documentaires als The Mother Of Beauty, RK Veulpoepers BV, Daten in de Dancing en Omdat wij mooi waren. Van Osch’ films zijn persoonlijk, observerend en toegankelijk. Over mensen, hun drijfveren, hun geheimen en hun dromen. Over artiesten, Indonesische troostmeisjes, Portugese strijdliederen en Amerikaanse iconen als Marilyn Monroe. Over biechtende criminelen, verzwegen geschiedenissen, late liefdes en ontroerende bekentenissen. Het zijn culturele, muzikale en maatschappelijke films met een signatuur: integer, indringend én altijd met een vleugje humor. Behalve filmmaker is Frank ook gitarist en songwriter. Zijn grote liefde voor muziek speelt een belangrijke rol in zijn films. Zo ook in Het verdriet van carnaval.

Jan Banning | Foto’s
Kunstenaar Jan Banning (1954) studeerde geschiedenis voordat hij zich op de fotografie richtte. Hij maakte een groot aantal boeken en tentoonstellingen, waaronder Bureaucratics en Troostmeisjes. Zijn werk is tentoongesteld in meer dan twintig landen, en gepubliceerd in vele media, waaronder National Geographic, TIME, GEO en Vrij Nederland, en bekroond met vele prijzen, zoals een World Press Photo Award en elf nominaties bij De Zilveren Camera. Zijn door Galerie Fontana vertegenwoordigde werk is opgenomen in collecties van musea (o.a. Rijksmuseum, Centraal Museum, Museum of Fine Arts Houston, en High Museum of Art, Atlanta) en van bedrijven en individuen.

Jesse Passenier | Muziek
Jesse Passenier is een Nederlandse componist, die in zijn werk principes uit jazz en klassiek verenigt, de periferieën van beide stromingen verkent en de diepte en mogelijkheden van harmonie uitdaagt. Hij is de winnaar van de Rogier van Otterloo Award 2017; blijk van erkenning voor zijn succes in het samenbrengen van genres in cross-overs, het leiden van zijn eigen orkest en zijn vaardigheid in orkestraal schrijven. Drie van zijn grote projecten werden gesteund door de Nieuwe Makers Regeling van het FPK, welke begon met de stichting van zijn Fluid Orchestra en afsloot met de lancering van Fluid Festival. Passenier is medeoprichter van Fluid Foundation en rondom zijn activiteit als componist heeft hij zich muzikaal in de breedte ontwikkeld als arrangeur, dirigent, drummer, pianist en vibrafonist.

Contact

Van Osch Films
Boschveldweg 471C
5211 VK, ‘s-Hertogenbosch

 

+31(0)73 6414181
info@vanoschfilms.nl
www.vanoschfilms.nl